Tervetuloa NordLab Rovaniemen ajanvarauspalveluun
Voit varata ajan laboratoriokokeisiin, jos sinulle on tehty sähköinen lähete Lapin sairaanhoitopiirin, Rovaniemen terveyskeskuksen tai työterveyshuollon yksiköistä. Palvelu on asiakkaille maksuton.

Lapin keskussairaalan, Sairaalakadun ja Pulkamontien näytteenottopisteissä verikokeet ja / tai sydänfilmi vain ajanvarauksella. Muurolan näytteenottopiste siirtyy pakolliseen ajanvaraukseen 19.4.2017 alkaen.


Valmistautukaa näytteenottoon aina hoitoyksiköstä saamienne ohjeiden mukaan.

Yleinen valmistautumisohje

Ohjeita itsemaksaville asiakkaille. Itsemaksavia asiakkaita (esim. yksityislääkärin lähetteellä tulevat asiakkaat) otetaan vastaan vain Lapin keskussairaalan näytteenottopisteessä. Kaikkien itsemaksavien asiakkaiden tulee varata aika "Itsemaksavat asiakkaat" kohdasta.

Näytteenottopisteiden aukioloajat ja osoitteet.

Jos ajan varaaminen tällä ohjellmalla ei onnistu, voitte varata ajan myös puhelimitse. Nordlab keskitetty ajanvaraus puh. 0206 19 80 19, arkisin klo 7-18. Asiakasnumeroon soittaminen maksaa normaalin matkapuhelu- tai paikallispuhelumaksun verran. Nettiajanvarauspalvelu on asiakkaille maksuton.

Aiemmin tekemääsi varausta pääset tarkastelemaan ja muuttamaan syöttämällä saamasi varaustunnuksen vieressä olevaan kenttään.

Sairaalakadun, Pulkamontien ja Muurolan toimipisteissä näytteenottoon kutsutaan varausvahvistuksessa olevalla vuoronumerolla.

Lapin keskussairaalan laboratoriossa kaikki asiakkaat ilmottautuvat laboratorion aulassa olevalla automaatilla. Automaatista saatte uuden vuoronumeron, jolla teidät kutsutaan näytteenottoon.

Valitse palvelu ja sen jälkeen toimipiste! Selainohjelmassa ei saa olla yhtä aikaa auki useiden eri toimipisteidemme ajanvarauskalentereita. Tämä voi johtaa väärään ajanvaraustapahtumaan
 Kello: 16:14 29.4.2017
 Jo varatut ajat, anna varaustunnus: 
 OHJEET: 
 
 Rekisteriseloste