Tervetuloa NordLab Rovaniemen ajanvarauspalveluun
Voit varata ajan laboratoriokokeisiin, jos sinulle on tehty sähköinen lähete Lapin sairaanhoitopiirin, Rovaniemen terveyskeskuksen tai työterveyshuollon yksiköistä. Palvelu on asiakkaille maksuton.

Tervetuloa NordLab laboratorioiden yhteiseen ajanvarauspalveluun. Palvelun käyttöönotto NordLabissa tapahtuu vaiheittain. Lapin keskussairaalan, Sairaalakadun, Pulkamontien, Lappica työterveyshuollon ja Muurolan laboratorioiden ajat alkaen 2.1.2018 ovat varattavissa tästä linkistä.


Valmistautukaa näytteenottoon aina hoitoyksiköstä saamienne ohjeiden mukaan.

Yleinen valmistautumisohje

Ohjeita itsemaksaville asiakkaille. Itsemaksavia asiakkaita (esim. yksityislääkärin lähetteellä tulevat asiakkaat) otetaan vastaan vain Lapin keskussairaalan näytteenottopisteessä. Kaikkien itsemaksavien asiakkaiden tulee varata aika "Itsemaksavat asiakkaat" kohdasta.

Näytteenottopisteiden aukioloajat ja osoitteet.

Jos ajan varaaminen tällä ohjellmalla ei onnistu, voitte varata ajan myös puhelimitse. Nordlab keskitetty ajanvaraus puh. 0206 19 80 19, arkisin klo 7-18. Asiakasnumeroon soittaminen maksaa normaalin matkapuhelu- tai paikallispuhelumaksun verran. Nettiajanvarauspalvelu on asiakkaille maksuton.

Aiemmin tekemääsi varausta pääset tarkastelemaan ja muuttamaan syöttämällä saamasi varaustunnuksen vieressä olevaan kenttään.

Sairaalakadun ja Pulkamontien toimipisteissä näytteenottoon kutsutaan varausvahvistuksessa olevalla vuoronumerolla. Muurolan näytteenotossa nimellä/tai ajalla

Lapin keskussairaalan laboratoriossa kaikki asiakkaat ilmottautuvat laboratorion aulassa olevalla automaatilla. Automaatista saatte uuden vuoronumeron, jolla teidät kutsutaan näytteenottoon.

Lappican toimipsteessä otetaan vain Lappican työterveyshuollon pyytämiä verikokeita ja nielunäytteitä.

Valitse palvelu ja sen jälkeen toimipiste! Selainohjelmassa ei saa olla yhtä aikaa auki useiden eri toimipisteidemme ajanvarauskalentereita. Tämä voi johtaa väärään ajanvaraustapahtumaan
 Kello: 09:58 4.7.2020
 Jo varatut ajat, anna varaustunnus: 

 Valitse palvelu 
 Ei valittavia palveluita.

 OHJEET: 
Toimipisteitä ei löytynyt. Yritä myöhemmin uudelleen.
 
 Rekisteriseloste